PRESTİJ MESELESİ 3 ŞUBAT'TA VİZYONDA
Image

PRESTİJ MESELESİ 3 ŞUBAT'TA VİZYONDA


Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün kaleme aldığı, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini ele alan "Prestij Meselesi" filminin çekimleri tamamlandı.
Haluk Levent, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül'ün starlığa uzanan öykülerinin de işlendiği filmin basın toplantısı, çekimlerin son gününde Eski Prestij Müzik Binası'nda gerçekleşti.
Toplantıya katılan Kırmızıgül, "Prestij Meselesi" filminin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Bu bir otobiyografi filmi. Hem benim yaşantımdan kesitler var hem sevdiğim dostlarımın yaşantılarından. En önemlisi de ülkenin dört bir yanından bizleri bulan, bizlerle yol yürüyen bir yıldız avcısının, Hilmi Topaloğlu'nun hayatını anlatıyor. Biz ona çok şey borçluyuz. Onunla tanışmamız ve yan yana gelmemiz tamamen kader." dedi.
Oyuncuları arasında Onur Gözeten, Ali Erkin, Melisa Döngel, Yiğit Kalkavan ile Necmi Yapıcı'nın da yer aldığı filmin Türkiye'nin yanı sıra farklı ülkelerde de gösterilmesi planlanıyor.
Prestij Müzik ailesinin doğuşu ve yükselişini ele alan filmde, 1990'lardan bugüne Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül'ün de aralarında bulunduğu sanatçıların mesleklerine olan tutkuları ve hayat mücadeleleri anlatılacak.
Film, 3 Şubat'ta vizyona girecek.